Biscuiti mari pentru inghetata

de RuxyRux in Dulciuri, 28 Iun 2016 | 2723 vizualizari

 

Pentru sandvisuri cu inghetata deliiiiiiicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr. faina patiserie
  • 1 ou mare si un galbenus
  • 250 gr unt( gras. 82%)
  • 1 lingura ulei de cocos
  • vanilie
  • un praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • faina pentru infainat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti mari pentru inghetata:

Din aceasta cantitate au iesit doua tavi de biscuiti mari.

Untul rece, taiat bucati, faina, praful de sare, cel de copt, vanilia, oul si galbenusul se pun intr-un vas si se framanta aluatul. Rezultatul este usor lipicios, dar asa trebuie sa fie, nu va speriati. Puneti aluatul la congelator 8 minute, pana se preincalzeste cuptorul.

Am tapetat tava cuptorului cu foaie de copt, cu mana infainata am facut biscuitii apoi i-am asezat la distanta unuii de altii( mai cresc). Am aplatizat fiecare bucata in parte si am trasat un model( am folosit lingurita speciala de miere).

Am copt biscuitii la 180 de grade timp de 12 minute.

Lasam biscuitii  la racit si numai atunci ii desprindem usor cu atentie cu o paleta...sunt fragili cat sunt calzi.

Eu i-am umplut cu inghetata...yummmyyyyy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti mari pentru inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

29.06.2016, 18:55

Multumesc Daniela!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:57

buni buni

RuxyRux 1

05.08.2016, 22:26

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti